Ingrid Strijbis

"Mensen worden ouder en zullen zelf steeds meer moeten regelen. Dat is echt een bewustwordingsproces..."

Ingrid Strijbis

Profiel-foto
contactpersoon

Ingrid Strijbis

"Mensen worden ouder en zullen zelf steeds meer moeten regelen. Dat is echt een bewustwordingsproces. Toen wij met Thuissignaal begonnen, gingen we er heel naïef vanuit dat mensen meteen zouden gaan handelen als ze onze boodschap hoorden. Maar er is duidelijk tijd nodig voordat mensen in het algemeen de noodzaak hiervan inzien."

Ingrid Strijbis is bij Thuissignaal betrokken vanaf het eerste begin. Ze is verantwoordelijk voor de administratie en bewaakt de balans tussen inkomsten en uitgaven van het bedrijf. Ingrid is een betrouwbare collega met verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail. Haar ervaring in verschillende soorten eigenaarsondernemingen zet ze nu in voor het toekomstbestendig maken van Thuissignaal. Die ervaring deed ze op bij onder meer Holland Lelie cultures (HLC) en het directiesecretariaat van Autobedrijf Martin Schilder. 


Over Ingrid

Ingrid Strijbis is bij Thuissignaal betrokken vanaf het eerste begin. Ze is verantwoordelijk voor de administratie en bewaakt de balans tussen inkomsten en uitgaven van het bedrijf. 

Maak kennis met ons team