Robert Houtenbos

"Eén van de belangrijkste ontwikkelingen van de laatste tijd - vind ik - is dat je met zorg op afstand veel vaker persoonlijk contact kunt hebben..."

Robert Houtenbos

Profiel-foto
contactpersoon

Robert Houtenbos

"Eén van de belangrijkste ontwikkelingen van de laatste tijd - vind ik - is dat je met zorg op afstand veel vaker persoonlijk contact kunt hebben. En als er handjes nodig zijn, dan komen die er gewoon. Zo heb je dankzij de technologie meer mogelijkheden voor warme zorg!"

Robert Houtenbos is e-health specialist van het eerste uur. Al sinds begin jaren negentig is hij specialist in online activiteiten waarbij hij zich steeds meer specialiseerde op het gebied van zorg. Voor Thuissignaal is Robert, naast adviseur in thuistechnologie, ontwikkelaar en technisch beheerder van de Keuzewijzer. De Keuzewijzer is een webplatform dat inwoners en professionals laat zien welke technologie het beste past bij hun leefsituatie.

Over Robert

Robert Houtenbos is e-health specialist van het eerste uur. Al sinds begin jaren negentig is hij specialist in online activiteiten waarbij hij zich steeds meer specialiseerde op het gebied van zorg. 

Maak kennis met ons team